O nama

U našoj ponudi dostupne su ručne, poluautomatske i automatske mašine za punjenje, zatvaranje, etiketiranje i datumiranje proizvoda.

O nama

Triton je kompanija specijalizovana za projektovanja, izvođenje i proizvodnju visoko-kvalitetnih proizvoda za niz različitih industrija. (Engineering, LED, Solar).

Gajimo posvećenost inovacijama i zadovoljstvu kupaca, trudimo se da koristimo najnovije tehnologije i tehnike za kreiranje proizvoda koji su pouzdani i efikasni.

Naša kreativnost i usluge se pružaju u različitim poslovnim delatnostima.
Proizvodnja procesne opreme obuhvata serijsku i pojedinačnu proizvodnju mašina za: etiketiranje, punjenje, zatvaranje, ambalažiranje.

Naše inovacije korišćene su i u pogonima za proizvodnju plastičnih elemenata.

Radimo projekte koji obuhvataju automatizaciju proizvodnih pogona prehrambenih, medicinskih i drugih industrija.

Projektovanje i izrada

U okviru mašinskog parka, posedujemo mašine za obradu metala i nemetala različitim tehnologijama.

U okviru proizvodnje, bavimo se i proizvodnjom industrijske LED rasvete, gde smo našim dizajnom uspeli da obezbedimo dug radni vek i samim tim kompetativnu garanciju za naše kupce.

Sarađujemo sa velikim i poznatim firmama kao što su: Ensto, Vossloh-Schwabe, BJB.

Naš dizajn je priznat i uvažen od strane Skandinavskog partnera: AqtiLed koji uspesno zastupa i predstavlja inovativnost ovog proizvoda na prostoru Skandinavije.

U okviru LED industrije, nudimo projektovanje i izvođenje radova.

Triton je u skladu sa dobrim poslovnim odnosima sa domaćim partnerima razvio i podkonstrukcije za solarne panele, gde nam je cilj da u narednom periodu ponudimo paket energetski-efikasnih proizvoda gde uz energetski efikasnu rasvetu nudimo i instalaciju i ugradnju solarnih sistema.

Kako bi pružili priliku svakome da sarađuje sa nama, formirali smo i online platformu za fizička i pravna lica sa ciljem da svi naši proizvodi, proizvodi naših uvaženih partnera budu dostpuni.
Triton Trade je naziv te platforme, vizija je da svaki proizvod bude predstavljen i dostupan sa tačnim informacijama i cenom, na samo par klika od Vas.

Kako bi smo uspešno ujedinili sve segmente, formirali smo Triton Group.

Pogledajte šta je "Mehatronika" magazin imao da kaže o našim proizvodima:

Mehatronika logo