O nama

U našoj ponudi dostupne su ručne, poluautomatske i automatske mašine za punjenje, zatvaranje, etiketiranje i datumiranje proizvoda.

Built on passion and ingenuity

Triton Engineering je porodincna kompanija stvorena u entuzijasticnom okruzenju/sredini.

U našoj ponudi dostupne su ručne, poluautomatske i automatske mašine za punjenje, zatvaranje, etiketiranje i datumiranje proizvoda.

Nasa kompletna linija masina za tecno punjenje i sistemi su dizajnirani na jednostavn i raznovrstan nacin, napravljene od visokokvalitetnih materijala koje obezbedjuju dugogodisnje koriscenje i isplativa resenja.

Proizvodimo masine prikladne za vecinu industrija ukljucujuci hemiju i prehrambene proizvode. Nasi sistemi punjenja su u potpunosti u stanju da ispune sve potrebe/ocekivanja rada sa hranom (food grade), sanitarne, farmaceutske, rizicne/hazardne i korozivne sredine.

Ponosimo se timo sto smo u mogucnosti da obezbedimo proizvode koji su vasem poslu potrebni, do masina za punjenje koje mogu da se nose sa posudama velicine: epruvete ili ampule do vise-litarskih boca.

Nasi sistemi za punjenje su dizajnirani tako da odgovaraju svakoj potrebi.

Sedište firme: Srbija, Vojvodina, Novi Sad.

Pogledajte šta je "Mehatronika" magazin imao da kaže o našim proizvodima:

Mehatronika logo
Triton traži komercijaliste i trgovce za saradnju.
Ako ste zainteresovani za saradnju sa nama, obratite nam se preko kontakt forme ispod.Zainteresovani ste za naše proizvode? Popunite kontakt formu i unapredite Vaše poslovanje i kvalitet Vaših proizvoda.